Jednodnevni izleti

Za jednodnevne izlete u ponudi imamo četiri rute, te vam nudimo da sami odaberete jednu od te četiri destinacije od kojih je svaka prekrasna na svoj način. Izleti započinju u 9 sati ujutro i traju do 17 sati popodne, u cijenu izleta uključeno je sve osim hrane i pića. Na brodu nudimo i opremu za ronjenje( maske i dihalice), za one koji žele malo zaviriti u predivno podmorje. Izleti se po želji snimaju dronom kao poklon i uspomena na nezaboravne izlete.

Ako želite na brodu doživjeti jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu, izleti se mogu produžiti do 21h uz doplatu 15 eura po osobi.

Zadar - Muline – Zadar

Muline ,otok Ugljan: Prekrasno malo mjesto koje se nalazi na samom kraju otoka Ugljana, 12 nm udaljeno od Zadra, uz predivnu pješčanu plažu nudi i mogućnost ručka u obližnjim restoranima.

 

Uvala vodenjak, otok Iž

Uvala vodenjak, otok Iž: Predivna uvala koja se nalazi u potpunoj divljini, udaljena 16 nm od Zadra, uz predivno podmorje koje će vas privući da uzmete opremu za ronjenje i sami se uvjerite u njene ljepote. Idealna za cjelodnevno kupanje, sunčanje i odmaranje uz zvukove cvrčaka koje dopire iz borove šume kojom je okružena.

Zadar – otok Rava – Zadar

Rava , otok: Interesantan mali otok udaljen 16 nm od Zadra, poziva vas sa nekoliko predivnih uvala za provesti dan u kupanju, sunčanju i ronjenju. U mjestu Mala Rava imate mogućnost rezervacije ručka u prekrasnoj konobi.

Zadar – otok Galešnjak – Zadar

Galešnjak , otok: Otok koji svojim oblikom podsjeća na srce, te je tako postao poznatiji pod nazivom ''Otok Ljubavi'', nalazi se nasuprot otoka Pašmana, 14 nm udaljen od Zadra. Predivno more i romantičan otočić neće vas sigurno ostaviti ravnodušnima.

Sunset Zadar

Ako želite doživjeti jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu, ukrcajte se i doživite ga laganom plovidbom zadarskim kanalom.

Isplovljavanje u 18h, vožnja zadarskim kanalom, povratak u 21h.

Cijena : 30 eur po osobi , min 4 osobe.

Scroll Up